YOUR CONSULTANT

Image Consultant Specialist za regijo Adrija

 

Jerneja Agic

Jerneja Agić je Image Consultant Specialist za regijo Adrija in tudi lastnica blagovnih znamk OBLECI.SE in ADRIA IMAGE. Leta 2009 je postala imetnica licence (Master License Holder) avstralskega podjetja TAIC (The Austrstralian Image Company) za celotno regijo Adrija

Jerneja je po zaključku dveh fakultet (Oblikovanje tekstilij in oblačil v Ljubljani in Tekstilno konfekcijske tehnologije v Mariboru) nadaljevala svojo profesionalno pot v Veliki Britaniji (Londonu) na vodilni šoli modnega oblikovanja Instituto Marangoni London kjer jepridobila neprecenljive izkušnje in naziv Image Consultant (Svetovalka za imidž).

Jerneja je diplomirala s tematiko "Oblačenje v slovenskem protokolu" in izdelala istoimenski priročnik za:

  • Protokol Republike Slovenije,
  • Protokol Kabineta predsednika vlade Republike Slovenije in
  • Protokol Mestne občine Ljubljana.

 

Končala je izobraževanja Psych-k coaching , Train the trainers, Retoriko, Veščine komuniciranja, ter sorodna, predvsem s področja komunikacije in osebne rasti.
Trenutno obiskuje triletno šolo za Osebni in organizacijski razvoj (ŠOOR), ki jo izvaja Facultas d.o.o.

Svojo kariero je začela pred desetimi (10) leti kot oblikovalka oblačil. V njenih oblačilih se je predstavila tudi Miss Slovenije. Pod njenim vodstvom se je odvijalo veliko modnih revij in razstav. Uspešno se je predstavila tudi kot koreografinja plesne predstave »Kokon«.

Poslovno je svoja znanja in izkušnje prenašala tudi skozi publikacijo v eminentnih časopisih, kot so Manager, Tajnica, itd. Redno piše članke za vodilno hrvaško managersko revijo "Poslovni savjetnik" .

Nasvete in članke o osebnem videzu deli tudi z vsemi bralci portala www.zenska.si

Danes se profesionalno ukvarja kot Image Consultantka → Svetovalka za imidž. Trenutno deluje na področju Slovenije in tujine (Hrvaška, Srbija, Bosne in Hercegovine), kjer je prisotna na številnih kongresih, seminarjih in delavnicah, v vmesnem času pa se posveča svetovanju za individualne stranke.

Več na www.obleci.se in www.adriaimage.com

 

Image Consultant Specialist za regijo Adrija

Jerneja Agic

Phone
+386 40 349 172

Address
Cesta v Mestni Log 40a

City/Town
Ljubljana

Country
Slovenia

www.obleci.se